Beleef het feest dat Rolling Beat Machine heet

Neem een voorproefje en download alle inside info over de muzikanten en de machine die jouw feest onvergetelijk kunnen maken. Klik hier

De leukste band voor jouw feest!

De leukste band voor jouw feest is gewoon de Rolling Beat Machine! Je kunt de Beat Machine boeken met 5 muzikanten met drums, bas, toetsen, gitaar en sax. En natuurlijk zingen we allemaal de longen uit ons lijf.

We nemen alles mee, licht, geluid, sfeer; geef ons 1 stopcontact en we gaan los. Het past overal, binnen, buiten, in een zaal, op kantoor, zelfs bij jou in de tuin. Het meeste feest per m2, gegarandeerd!

Als je nou echt klein behuisd bent, boek dan de Flying Beat Machine, het kleine broertje. Met 3 a 4 man, net wat jij wil, bouwen we daarmee ook een geweldig feest. Bel gerust, en we bekijken samen met jou hoe we jouw feest het allerbeste maken. Alles kan, niks moet, gezelligheid voorop!  +31 6 47 112 110. Laat maar horen wat je nodig hebt!

De Rolling Beat Machine is echt uniek. Als enige band op aarde treden wij op met een speciale, magische machine. Het is een soort antieke STEAMPUNK-MUZICOPTER waar alle benodigdheden voor een professionele live-act in zijn ondergebracht. Dit moet je gezien hebben, en als je hem dan meegemaakt hebt, kun je niet wachten tot de volgende keer.

De Machine

Uiteraard hebben we het hier over een apparaat met versterkers en speakers voor de hele band maar ook over een heel drumstel. Daar blijft het echter niet bij. De Rolling Beat Machine, is ook nog uitgerust met een antiek maar toch totaal vernieuwend geluidssysteem. Dit systeem bestaat uit 5 koperen toeters, die op verschillende hoogte en verschillende snelheid ronddraaien. Hierdoor weet je niet wat je hoort. De toeters kunnen zelfs tot 5 meter hoogte worden gebracht door simpel aan het stuurwiel te draaien!

Dit oogstrelende geheel is vanzelfsprekend ook nog eens volledig mobiel. Rolling Beat Machine kan in combinatie met zijn geweldige muzikanten op elke locatie zijn originele vintage sound ten gehore brengen. De machine wordt in delen naar de gewenste plek gerold, in – no time – in elkaar gezet, de instrumenten worden ingeplugd nadat er slechts één stekker in het stopcontact is gestoken en er wordt direct een groot feest gemaakt.

De Rolling Beat Machine in Actie