FUNK, SOUL, DANCE & GOOD TIMES

About

Rolling Beat Machine is een fantastisch apparaat waarmee het mogelijk is op elke lokatie in zeer korte tijd een gezellig feest te creëren. Alles is hiervoor aanwezig: Muzikanten, geluid, licht en decor met tijdloos gevoel voor sfeer. Zelfs een podium is niet nodig! Maar hier het werkelijke verhaal erachter:

– EEN BUITENAARDS GESCHENK AAN DE MENSHEID –

‘Heilige Graal’, ‘Ark des Verbonds’, ‘Pandora’s Box’, ‘Bron van de Eeuwige Jeugd’, het zijn allemaal namen voor hetzelfde onbeschrijfelijke apparaat dat al eeuwenlang wordt doorgegeven: Rolling Beat Machine. Een bovennatuurlijk buitenaards geschenk aan de mensheid; een nieuwe dimensie.

Deze machine rolde samen met Mozes door de Sinaï-woestijn, met Alexander de Grote van het Griekse naar het Romeinse Rijk, met Mohammed van Mekka naar Medina, met Genghis Kahn tot aan de Donau, naar het beloofde land met de Kruisvaarders, terug met de Tempeliers via de Zijderoute, over zee met Columbus naar Amerika en vermomd als hutkoffer op de Holland-Amerikalijn.

Overal waar hij ging bracht deze magische koffer mensen in extase. Strijd, angst en schaamte werden vergeten, het leven werd gevierd. Deze dimensie was voor het heersende gezag echter niet wenselijk. Meer gebaat bij onderdrukking dan een vrije geest, werd de Rolling Beat Machine keer op keer verboden en vogelvrijverklaard. Geschiedenisboeken werden herschreven, alsof de fenomenale machine nooit had bestaan.

Kapitein Al’ Bastard wist de machine na jaren onderzoek eindelijk te traceren en lapte hem volledig op. De Rolling Beat Machine is terug om de mensheid te voorzien in een der belangrijkste levensbehoeften: vrijheid en plezier! Ervaar deze bijzondere show en laat je verassen en ontdek een nieuwe wereld.

albumcover
De eerste “live” studioplaat is best een aardig succes te noemen. Vooral bij onze tours door Spanje niet aan te slepen.
Maar let op: dit album is momenteel alleen verkrijgbaar tijdens(!) optredens. Dus niet wachten tot we klaar zijn!
N.B. Er is reeds gestart met de opnames voor de volgende plaat…spannend